Top

Syma F1 2.4gHz 3ch singleblade rc helicopter

Nieuw
  • Syma F1 2.4gHz 3ch singleblade rc helicopter
  • Syma F1 2.4gHz 3ch singleblade rc helicopter
  • Syma F1 2.4gHz 3ch singleblade rc helicopter
  • Syma F1 2.4gHz 3ch singleblade rc helicopter
  • Syma F1 2.4gHz 3ch singleblade rc helicopter
  • Syma F1 2.4gHz 3ch singleblade rc helicopter
FullFullFullFullFull
(5 / 3 Reviews)
59,95
Product is niet meer leverbaar


Syma F1 Armor 3 Channel RC Helicopter 2.4ghz

Syma introduceert haar nieuwste F1 3-kanaals fixed pitch helicopter! Als u bekend bent of eerder hebt gevlogen met de S-serie helikopters van Syma, dan weet je precies hoe stabiel dit model is! De nieuwe Syma F1 is uitgerust met alle geweldige functies die je van Syma kan verwachten. De Syma F1 is uitgerust met zoeklicht, grotere batterij, en een 2.4GHz LCD zender.

De F1 is een 3 kanaals helicopter. Dit betekent dat het kan vliegen in 6 richtingen. De Syma F1 manoeuvreert zich omhoog / omlaag, vooruit / achteruit, draait om zijn as linksom en rechtsom. De afmeting van de Syma F1 helikopter is geschikt voor kleinere of besloten ruimtes. De fixed pitch rotor is qua ontwerp zoals men van Syma kan verwachten altijd stabiel tijdens de vlucht. Zelfs beginners zullen merken dat de Syma F1 een goed te besturen helikopter is. De ingebouwde gyroscoop is in staat om de kop te vergrendelen en voorkomt continue rotatie van de helikopter chassis. De gyroscoop is krachtig en de fijnregeling van de zender kan worden aangepast tijdens de vlucht. Wat indrukwekkend is, is dat de helikopter in de lucht kan zweven met je handen vrij van de zender.

Eigenschappen:

- Dubbele bescherming, helikopter gaspedaal wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de blades worden geblokkeerd
- Hoge en lage snelheidsfunctie
- Gyro-technologie maakt een stabielere vlucht mogelijk
- Met zoeklicht bent u in staat de helikopter te zien in situaties met weinig licht
- 2.4 GHz radiofrequentie technologie

Het radiosysteem dat wordt opgenomen in dit pakket maakt gebruik van een 2.4 GHz frequentie. Met het gebruik van spread spectrum techniek wordt de controle op afstand van de chopper verbeterd.
In tegenstelling tot infrarood-systemen, kunt u deze helikopter vliegen zonder zich zorgen te maken over glas, spiegels of zonlicht die de signalen kunnen verstoren.
Met deze type frequentie kan men ook met meerdere helikopters tegelijk vliegen. De zender heeft ook een LCD-scherm waarop de afstellingen worden weergegeven.
Door de lage en hoge snelheidsschakelaar van de zender kan de bestuurder de controle van de snelheid instellen op meer of minder gevoeligheid.
Een 7.4V 650mAh Lithium Polymeer batterij biedt ruim voldoende power en heeft ongeveer 8-10 minuten vliegtijd.

Specificaties:
Lengte: 53cm
Breedte: 7.5cm
Hoogte: 15.5cm
Batterij: 7.4V 650mAh Li-Po
Frequentie: 2.4 GHz

Inbegrepen in Box:
F1 3 kanaals helicopter
Lader
Schroevendraaier
2.4ghz zender
Extra Tail Blade
Gebruiksaanwijzing
Reviews (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 Reviews)

ik (02-01-2015) FullFullFullFullFull goed

hallo roy (26-03-2014) FullFullFullFullFull ikke ook, goede snelle service hier, netjes verpakt. pakketten met track en trace code gelijk.super zaak

Roy Rongen (11-01-2013) FullFullFullFullFull Dit is de niet de eerste keer dat ik hier een heli heb gekocht en dat niet zonder reden. Snelle service, snelle levering en is er wat aan de hand.....ook dan word je goed geholpen. Super, daar kan menige zaak een voorbeeld aan nemen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over