Top

GROEPSKORTINGOns concept;

 

Iedere week biedt High Tech Toys een actie-code aan die je kan benutten in onze webshop.

Iedere week kan je dankzij High Tech Toys genieten van geweldige kortingen op allerlei uitzonderlijke producten in onze webshop. We hebben een ruime keuze aan producten en is daarbij ontzettend gevarieerd. Van een beginners helicopter tot een gave r/c auto.
 

Onze kortingen op deze artikelen kunnen oplopen tot 60%.

 

Om onze dagelijkse aanbiedingen te ontdekken surf je het snelst naar onze website www.hightechtoys.nl  of schrijf je je in op onze nieuwsbrief. Op deze manier ben je als één van de eerste op de hoogte van onze uitzonderlijke ‘deals’ die wij voor je hebben geselecteerd in de webshop.

Geniet van deze mooie aanbiedingen

Slechts twee voorwaarden moeten vervuld zijn alvorens de deal van start gaat:
 

1) Een minimum aantal kopers dienen bereikt te worden;

 

2) Snel beslissen is de boodschap! Je hebt slechts een week de tijd om in te gaan op ons aanbod.

 

Dit platform stelt ons in staat om voor jou de beste kortingen te bedingen.

Voor iedere Deal van de week geven we aan hoeveel minimum kopers er nodig zijn. Je kan steeds het aantal kandidaten opvolgen dat ingetekend heeft op de deal. Met iedere boeking nadert het doel: de ‘deal’ gaat door!

 

Uiteraard mag je al je vrienden optrommelen, via Facebook, Twitter, mail etc en ze op de hoogte brengen van deze deal. High Tech Toys maakt het daarbij gemakkelijk en biedt een platform van internetmogelijkheden aan waarmee u de boodschap eenvoudig verspreidt.

Verlies geen tijd!

Iedere deal staat slechts één week online. Er valt dus geen tijd te verliezen. Om van deze mooie promoties te kunnen genieten dien je snel te reageren.

 

Als het doel is bereikt en de Deal doorgaat, sturen we jou via mail een unieke kortingscode door, die u bij het plaatsen van uw bestelling kunt invoeren om te profiteren van uw korting.

 

 

Als de deal niet doorgaat kan niemand van dit aanbod gebruik maken, in dat geval ontvangt niemand een kortingscode. Intekenen op een deal houdt dus geen enkel risico in. Gaat de deal niet door dan verlies je geen cent!